Info

  1. Inschrijvingen
  2. Lidgeld
  3. Uniform
  4. Snoep & Zakgeld
  5. Verzekeringen
  6. Chirofuif Haacht

1. Inschrijvingen

Kinderen kunnen het hele jaar door aansluiten bij onze chiro. Om in te schrijven vragen wij wel steeds een volledig ingevuld inschrijvingsformulier.

2. Lidgeld

Het lidgeld bedraagt 35 euro voor het hele jaar. Hiervan gaat 10 euro naar de verzekering, 10 euro naar de groepskas en 15 euro naar de algemene kas van de chiro. Het geld wordt voornamelijk gebruikt voor de aankoop van spelmateriaal en het onderhoud van de lokalen. Voor sommige activiteiten moet uw kind nog wat extra geld meebrengen. Indien dat het geval is, word je altijd op voorhand verwittigd via onze kalender. Je kan dit lidgeld cash betalen aan de leiding of overschrijven op het rekeningnummer BE31 9731 8301 2055 (pas op, nieuw rekeningnummer!), vermeld dan wel zeker de naam en afdeling van uw kind.

3. Uniform

Op de chiro dragen wij een uniform om ons groepsgevoel uit te drukken tegenover elkaar maar ook naar de buitenwereld toe. Zeker de oudere groepen moeten hun uniform dragen. Voor de allerkleinsten onder ons (speelclub) is een rode T-shirt voldoende, zodat ze herkenbaar zijn. Meer info over de chiro-uniformen en de prijslijst vind je op debanier.be

Is je lieve spruit ook zo snel uit zijn chirokledij gegroeid? Geen probleem. Ga even langs bij Ann De Cat (Kleine Appelstraat 36) of bel ze op 016/60 21 28. Bij haar kan je tweedehands kledij vinden van onze chiro. Ook je oude uniformen kan je hier kwijtraken en je krijgt er zelfs nog iets voor!

4. Snoep & Zakgeld

Een rasechte chiroër brengt NOOIT snoep mee! Ook zakgeld moeten de leden niet bij zich hebben. Moest het zijn dat je om de een of andere reden toch geld zou nodig hebben voor de activiteiten, dan wordt dit wel op de kalender vermeld. De oudste groepen (Keti’s en Aspi’s) brengen wel elke zondag een klein beetje zakgeld mee omdat zij ’s avonds op de chiro blijven eten.

5. Verzekeringen

Een ongeval schuilt vaak in een klein hoekje… Daarom is elk kind dat bij ons is ingeschreven verzekerd! Onze leden zijn niet alleen verzekerd tijdens de activiteiten, ook op weg naar de activiteit of op de terugweg naar huis is dat nog steeds het geval. Heb je vragen i.v.m. onze chiroverzekering? Aarzel niet om de leiding aan te spreken.

6. Chirofuif Haacht

Chirofuif Haacht 2018 zal doorgaan op vrijdag 13 april, op het vertrouwde fuifterrein aan de wespelaarsesteenweg. Houd deze website en onze Facebook-pagina in de gaten voor meer informatie!

Nieuws

Like onze Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en interessante evenementen!