Trooper

Om een goede werking te garanderen, is Chiro Haacht steeds op zoek naar extra middelen. Dit doen we door jaarlijkse evenementen te organiseren zoals onze koekjesverkoop, spaghettidag en Chirofuif Haacht. Nu kan je ons ook steunen zonder één extra cent uit te geven dankzij Trooper!

Wat is Trooper?

Trooper is een online platform voor verenigingen waar je links kan vinden naar verschillende webshops. Op deze webshops kan je gewoon je aankopen doen zoals je dat gewoon bent. Omdat je via Trooper en via onze vereniging een aankoop gemaakt hebt, krijgen wij een kleine vergoeding!

Hoe werkt het?

  1. Ga naar trooper.be/chirohaacht.
  2. Scroll naar beneden en zoek jouw favoriete webshop.
  3. Klik op de link, je wordt nu herleid naar de geselecteerde winkel.
  4. Hier kan je je aankopen doen zoals je dat anders gewoon bent.
  5. Per aankoop die je via deze links doet, geven de webshops onze vereniging gemiddeld 5% van jouw aankoopbedrag.
  6. Jij betaalt zelf helemaal niets extra en steunt onze Chiro dus gratis!

Trooperbot!

Vergissen is menselijk, en dat neemt niemand je kwalijk. Maar om je geheugen een handje te helpen, is er Trooperbot! Trooperbot zorgt ervoor dat je nooit meer vergeet om je favoriete vereniging (Chiro Haacht, natuurlijk) te steunen. Je kan deze tool gemakkelijk installeren in je browser. Vanaf dan geeft hij je een waarschuwing wanneer je één van de deelnemende webshops bezoekt zonder gebruik te maken van Trooper. Meer info op trooper.be.

Nieuws

Like onze Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en interessante evenementen!